Spandoeken

Spandoeken kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden; onder andere voor beursreclame, sportwedstrijden, steigers, tijdelijke/permanente binnen- of buitenreclame. Aan de hand hiervan bepalen wij welk type doek gebruikt kan worden.

Een spandoek voor binnen gebruik hoeft uiteraard minder zwaar uitgevoerd te worden dan voor buiten gebruik, wij zoeken altijd de juiste prijs-kwaliteit verhouding voor u uit!

Is het spandoek voor buiten en heeft het een groot oppervlak? Dan kunnen wij het spandoek luchtdoorlatend uitvoeren (zeildoek met gaatjes).

https://www.azdesign.nl/wp-content/uploads/2017/12/spandoek-in-aluminium-frame-wijz-300x200.jpg

Spandoek gespannen in aluminium frame

Uw spandoek een luxe uitstraling geven? Dit kan door het te spannen in een aluminium frame, hierdoor wordt het een echte EYE CATCHER. Deze leveren wij in elk gewenst formaat en zijn in verschillende varianten te verkrijgen; frame aan wand, frame staand (enkel of in driehoek vorm). Het monteren en plaatsen kan door ons uitgevoerd worden.

Voordelen van spandoeken

Het grote voordeel van spandoeken is dat ze weinig gewicht hebben. Voor beurzen of markten is het dus een ideale reclamedrager, het kan snel opgerold worden en de montage geschiedt eenvoudig met elastieken. De m² prijs is laag in vergelijking met andere reclamedragers.

Full color geprint of belettering

De spandoeken kunnen enkelzijdig of dubbelzijdig in full color geprint worden of worden beletterd met speciale vlaggenfolie. Hiermee kunnen er later bepaalde gegevens worden verwijderd (denk aan een datum). Afwerking wordt vervaardigd met een randversteviging en zeil-ogen om de 25, 50 of 100 cm.

Ook leveren wij vlaggen en banieren, vraag naar de mogelijkheden.

Enkele spandoek projecten

Om een beeld te geven hieronder enkele projecten van de afgelopen tijd.