Makelaarsborden

Makelaarsborden, bouwborden, raam V-borden, spandoeken in frame, alles is mogelijk voor een zeer concurrerende prijs.

Met onze jarenlange ervaring weten wij op gepaste wijze de ideeën van de klant aan te vullen, zodat het object goed op zal vallen in de omgeving. De hoofdzaak is dat het betreffende object zo snel mogelijk verhuurd/verkocht wordt.

Het plaatsen van het bord kan op korte termijn gerealiseerd worden; elke dag dat een object leeg staat kost immers geld..

https://www.azdesign.nl/wp-content/uploads/2017/12/bramer-makelaarsborden-300x300.jpg

Makelaarsborden en bouwborden

De borden zijn in veel materialen en maten leverbaar, de keuze hiervan is afhankelijk van het betreffende object en budget, twee aspecten waar wij snel en goed op in kunnen spelen.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken en het plaatsen van makelaarsborden en bouwborden. Het formaat bord wordt per object bekeken. Wat zeer belangrijk is dat uw huisstijl exact gehandhaafd blijft, of het nu een groot bord of een klein bord betreft, dit zal met grote precisie worden nagestreefd.

Makelaarsborden en bouwborden kunnen op staanders geplaatst worden. Is er weinig ruimte om het betreffende object? Dan monteren wij het bord aan de gevel. Alle door ons geplaatste borden hebben garantie op montagefouten en stormschade.

Raam V-borden

Vouwborden zijn zeer geschikt voor kleine objecten met weinig ruimte eromheen. Deze V-borden worden vervaardigd van holle kanaalplaten, waardoor ze erg licht zijn, maar zeer stevig.

Montage is snel en eenvoudig; de platen worden afgeleverd met een sterke dubbelzijdige tape, zodat de V-borden in weer en wind goed blijven zitten. De bedrukking is helemaal naar uw wensen en ideeën in te richten; beletterd of full color.

Levering van de V-borden kan al vanaf 10 stuks, zodat u niet met grote voorraden hoeft te zitten.

https://www.azdesign.nl/wp-content/uploads/2017/12/makelaar-v-borden-300x200.jpg
https://www.azdesign.nl/wp-content/uploads/2017/12/pict9351_640x480-300x200.jpg

Spandoeken in frame

Is de ruimte om het pand beperkt of wilt u de reclame-uiting een luxe uitstraling geven? Dan is een spandoek gespannen in een aluminium frame de uitstekende oplossing.

Ook kunnen wij de montage van de spandoeken in frame voor u verzorgen. Kijk voor meer informatie voor onze spandoeken.

Enkele makelaarsborden projecten

Om een beeld te geven hieronder enkele projecten van de afgelopen tijd.