Freesletters

Freesletters behoren tot de luxere gevelreclame, het heeft een zeer mooie en chique uitstraling. Uw logo/letters kunnen wij in elke maat en vorm voor u leveren en monteren.

Ook zijn ze in verschillende materialen te verkrijgen; acrylox, RVS of dibond. Montage van de letters gebeurt door middel van afstandsbusjes op de gevel, waardoor het meer diepte krijgt.

https://www.azdesign.nl/wp-content/uploads/2017/12/freesletters-centrum-zorg-300x300.jpg

Acrylox freesletters

Acrylox is een lichtdichte en speciaal gepigmenteerde gegoten acrylaatplaat, en daarmee kleurecht. Het plaatoppervlak is aan de ene zijde gematteerd en aan de andere zijde glanzend. U kunt dus kiezen wat het beste bij uw bedrijfsuitstraling past.

Deze letters worden met freestechniek gesneden uit kunststof platen,  van 8, 19 of 30 mm dikte. Er zijn een groot aantal RAL kleuren leverbaar.

 

Wilt u uw bedrijf een exclusieve uitstraling geven? Dan zijn de freesletters vervaardigd uit RVS zeker een goede optie.

RVS freesletters

Wilt u uw bedrijf een exclusieve uitstraling geven? Dan zijn de freesletters vervaardigd uit RVS zeker een goede optie.

Dibond freesletters

Dibond is een aluminium sandwichplaat met een kunststof tussenlaag (polyethyleen). De plaat is vormvast, UV en vocht bestendig en hierdoor uitstekend geschikt voor lange termijn. De letters worden uitgefreesd uit plaatdikten van 2, 3 of 4 mm. Het plaatmateriaal kan in elke gewenste RAL kleur gespoten worden.

Enkele freesletters projecten

Om een beeld te geven hieronder enkele projecten van de afgelopen tijd.